Marie Nørgaard Hansen
marienh1.blogg.no


Jeg er Marie N.Hansen,19 år gammel jente fra karmøy. Jeg Jobber og trives med yrket som ROV pilot (Lærling). Denne bloggen er alt i fra personlige ting, min livstil & helse, og alt random som dukker opp!
0

Vær sexy med Floorwork rutinen.Det er lovt å koble seg vekk fra stanga og være litt sexy med floorwork rutinen. Ha det gøy og føl deg vel!

-Marie.N.H

0

'Baby skritt' på vei til suksessDet er bra å begynne med 'baby skritt' og jobbe deg videre for å klare sine mål. Det er vanskelig å bli ekspert på 1,2,3...

-Marie.N.H

0

Ikke spinn for fort!


Mange som spinner alt for fort på stanga og blir litt svimmel. For å ungå det er det lurt å få kontroll på stanga og din kroppsvekt når mann spinner. Og spotte en plass på veggen/gjenstand så du har fokus på istedenfor at hodet følger med.

-Marie.N.H

0

Husk å pointe!Når mann danser og gjør teknikker så er det veldig viktig med å pointe føttene. Det er viktig for å få en fin holdning og det ser mer elegant ut enn på bilde ovenfor.

-Marie.N.H

0

Make pole. Not war-Marie.N.H

0

Den perfekte musikken ?


Det kan ofte være et lite problem å finne den rette sangen før mann begynner å trener.

Q.Har du noen gode muiskk valg ?

-Marie.N.H

0

øøhm. Kanskje trene begge sider ?Et lite problem der ja... For å ungå det så øv på teknikkene med høyre og venstre hånd ;)

-Marie.N.H

0

Ta bildetEr du også slik på trening/hjemme og ber ei vennine/kjæreste å ta bilde av deg når du har lært nye triks ?

Det er ofte lurt å ta bilde/ filme seg selv når mann trener for å se utviklingen av seg selv og se hva ting mann kan endre på f.eks holdning, pointe, en finger eller to, kanskje det trikset burde vært en annen plass i koegrafien osv.

-Marie.N.H

0

ALLE kan pole dance!!!

Sefølgelig kan alle Pole dance. Om du er overvektig, ung/eldre, mann/kvinne, om du ikke er så fleksibel, tørr ikke å prøve det ut. Eneste mann må gjør er å ta seg selv i nakke skinnet og PRØV. Ha det gøy og kom i form.

Min mening er at jeg er litt overvektig og har ikke den fineste kroppen å se på, men her jeg er. Jeg står frem og viser meg selv om en pole dancer! 

-Marie.N.H

0

''Hva er poenget med pole dancing ?''


-Marie.N.H

0

level 5

Her er ekspert teknikkene som tar en god tid til å kunne. Så ikke ha forsort håp vist du ikke får dem til med en gang.

Eros  Extended Butterfly   Koala  Remy   Rocket
  Straight Edge  Titanic   True Grip Handspring   Yogini 
-Marie.N.H
0

Owie, Owie!

Er vist ikkje så lurt å bruke et plaster på foten... Kanskje det er best å ha en hvile dag fra trening i stedenfor og evt. bruke bandsje eller en sokk med anti skli under.

Q.Har du samme problem med brannsår/sår på foten ?

-Marie.N.H

0

Level 4

Her kommer det mere triks som kan utfordre din kunnskap. Prøv dem ut, kansjke det blir noen til din nye koegrafi til neste konkurranse:)
Advanced Climb  Advanced Plank  Advanced Switch Up  Bow and Arrow   Butterfly  Chinese Attitude  Cross Ankle Release  Easy Drop  Flatline Scorpion   Hip Hold  Mid Air Pencil Hold  Reverse Climb
Ikke gi opp vist du ikke får dem til me en gang. En god pole dancer gir aldri opp når det kommer modtstand. Stå på.
-Marie.N.H

0

Min drømSlik er min drøm, men når jeg våkner opp så var det bare en drøm. Trene, strekke, trene og strekke så kanskje drømmen min går i oppfyllelse!

-Marie.N.H

0

Få deg i sammen.


3 dager i strekk med trening og blådveiser over alt. Nå nermer det seg NM i pole dancing med som skritt. ( Nei jeg skal ikke på NM)

-Marie.N.H

0

Level 3

Er du villig til å prøve andre utfordninger ? Her kommer level 3

Butterfly Handstand  Cradle Hold  Reverse Grab Spin   V Invert  Basic Plank   Chest Dive  Cross Leg Release  FigureheadGemini  Scorpion  Split Handstand  Thigh Hold
-Marie.N.H
0

HøydeskrekkQ. Var det slik din følelse va når du klarte komme deg høyt opp i stanga ?

-Marie.N.H

0

Dansk: Pole shop

Jeg fant noen kjekke produkter på en dansk nettside som selger pole utstyr til oss som er pole dancere. Trykk her for å komme till nettsiden.

Poleshop Danmark

Mighty Grip Ankelbeskytter med TackMighty Grip Ankelbeskytter med Tack. Prisen ligger på 200kr (Husk at dette er danske kroner)

Mighty Grip Handsker med GripMighty Grip hansker med grip. Prisen ligger på 150kr

Mighty Grip Trixie Toes Mighty Grip Texie toe. Prisen ligger på 125kr

iTac2 Pole rensPole Rens sing med middel & fiberklut. Prisen ligger på  160kr

 

X-Pole XPert 45mm - Rustfri Stål Pole stang fra x-pole. X-pert 45cm.  Prisen ligger på 2415kr

 

Jeg har ikke bestilt noen produkter av disse,  men jeg tror de er seriøse selgere.

-Marie.N.H

 

 

0

Level 2

Her kommer det flere teknikker som mann kan øve på. Er litt vanskeligere enn jeg postet i level 1, men kjekt med en liten utfordning. ( Bildene er også i fra The pole dance studio)

Carousel Spin     Chair Spin  Half Turn     Invert Kicks Reverse Attitude Spin    Shouldermount Prep    Whip Round Spin   Windmill on Floor

Attitude Spin   Basic Invert   Pole Sit (no hands)   Turning Climb from Fireman
Lykke til.
-Marie.N.H
0

Et mattematisk forholdMitt mattematisk forhold til stanga. Først dagen jeg skulle prøve på fireman spin. Etter par uker/mnd/år  til jeg har tatt den godt i bruk og NÅ!

Du kan kalle det et nivå hvordan mann følerser seg i teknisk. Nybegynner, utdøver & ekspert

 

Q. Hvilke kategori/ nivå er du på ?

-Marie.N.H

0

Level 1

Jeg har vært i snakk med The pole stuido fra England (UK) Så fikk jeg lov til å låne deres bilder ang teknikker til dere pole dancere.

 

Back Hook Spin    Chest Dive         Foot Fireman Spin


Hook and Arch   Leg Plunge   Spin Up Basic

Walk   Windmill   Pole Sit

 

Kommer mer teknikker i morgen :) Følg med!

-Marie.N.Hhits