Marie Nørgaard Hansen
marienh1.blogg.no


Jeg er Marie N.Hansen,19 år gammel jente fra karmøy. Jeg Jobber og trives med yrket som ROV pilot (Lærling). Denne bloggen er alt i fra personlige ting, min livstil & helse, og alt random som dukker opp!
0

Min drill & Cheer historie


Min drill historie begynte før jeg begynte å drille. Det var en dag når jeg var hos bestemor og klarte å finna mamma's gammle drill stav i et skap når jeg var 9år gammel. Jeg ble helt inspirert og ville lære mer.  Jeg viste det til mamma og hun tenkte på det . Så Hun startet Vea drilltropp i november i 2004.


Mamma tok bilde av meg uken før hun startet troppen. xD ( ca 9år gammel )

Nå var troppen startet og vi var de første drilljentene på Vea drilltropp. ( 17mai, 2005)Første året mitt som drilljente\aspirant.Nå hadde vi endelig fått ekte drill drakter( Vi va så stolte)


Troppen våres startet en liten  pompoms tropp i tillegg til drill. Vi teltok på Dalana drilliaden i 2007og kom på 2plass :D

Sommeren 2007
Reiste jeg, Lisebeth, Karianne &  Juni på drillskole i gjøvik. ( Uten for Oslo). Vi lærte mye drill teknikker som vi ikke kunne itilegg til vi traff nye mennesker, koste oss og fikk et minne for livet.
Året etter på Haugalands drilliaden 2008 teltok de som ville på pompoms troppen og vi kom på 3plass.


Karianne, Maureen, Veronica,Lisebeth & meg
Birgit & Juni

 

Trykk på bilde for å se video

Troppen vår sammlet i 2008, men ble splittet i 2009 :\.. Fordi 3sluttet & 1 reiste så vi var tre stk så kom 3stk opp på gruppen så vi ble 6stk ( Jeg, Lisebeth, Bergit, Janne Kristin, Dagrun & Karen )

Jeg deltok alene på Dalane drilliaden i 2009 i solo Junior. Jeg kom på 7 av 22plass.


Janne Kristin, meg & Dagrun
Lisebeth & Karen
Birgit


Vi kom på 1 plass på Gandals drilliaden 2009 og 2plass på Haugaland drilliaden i oktober 2009.
Etter vi hadde kom på 2 plass sluttet jeg på vea drilltropp. Jeg ble litt lei av innstruktøren og styret. Mamma hadde sluttet også som styre medlem og som instuktør.  Jeg savnet faktisk drill i den perioden jeg hadde sluttet.

Drillbutikken: Mamma har en nettbasert drillbutikk.  Drillbutikken.com Som hun startet i begynnelsen av min drillhistorie PGA mangel på drill utstyr, når jeg startet på Cheerleading utviet hu butikken med cheerleading utstyr. jeg reiser sammen med henne på drill & Cheerleading konluuransser.


selger Cherrleader utstsyr på summer open


Haugesund drillkops: Jeg fikk litt lyst å satse på drill igjen så jeg spurte Monica i fra Haugesund drillkoprs. Hun tok opp i styret og endte med at jeg startet i Haugesund. Pendlet med buss opp og ned fra Vea.

Etter et halvt år med koprs drill forstod jeg at det var dans jeg ville drive på med så jeg fullførte et år med drill for Haugesund drill kops. Troppen kom på 5plass på Haugalansdrilliaden.

Video:

 

Åkra Cheerleading: Jeg fikk min egen Cheerleader uniform av min mor og fikk sansen for Cheerleading og i det rette tidspunkt så startet Cheerlading på Åkra i 2011

Uniformen jeg fikk


Åkra Cheerleading sin uniform 2011


Trening

Etter en kjekt år med trening og spakat tøying og en konluransse som vi kom på siste plass på så var ikke det helt min greie alikevel så da begynte jeg på Cheer Dance Hiphop : Instep Cheer Crew.

 

Instep Cheer crew: Jeg startet på Cheerdance i frakkajær og pendlet fra vea. DEt tok noen timer med puss frem og tilbake, men heldigvis så hadde jeg en mor & kompiser som støttet meg som ville kjøre meg på trening. Vi satset med blod og svette på trening for at vi skulle ha noe å bidra med når vi skulel delta på NM 2012. Vi kom til finalet dagen etter og endet med en 5 plass. Vi var et nytt lag og 5 plass var ikke dårlig etter min effaring.

 

Etter NM sluttet de fleste og jeg fikk læreplass og skulle jobbe offshore så da var det lite håp for meg. Så nå etter 2 år sitter eg her, desperat etter å ha en hobby som jeg kan trives med selv om jeg jobber i nordsjøen. Kanskje den ideen kommer opp :)


Takk for denne gang.

0

Om meg!

Navn: Marie Nørgaard Hansen

Bor: Avaldsnes på Karmøy

Alder: 19år

Bursdag: 20.10.94 (= Vekt som horoskop tegn)

 


Facts about my life
:
Jeg kom til værden i en sykebil på longåker på Karmøy den 20 okt 1994. Ble døpt på Mols i Danmark og oppvokst i Skudenes de fem første årene. Familien ble splittet når jeg var 1\2 år. Jeg fikk mange opplevelser og minner på godt og vondt. Jeg bodde i Skudenes til jeg ble 5år til jeg begynte å flytte ofte med mamma. Først flyttet vi i fra 3 forskjellige leiliheter Skudenes så til Vea. Gikk 1 & 2 klass på Sevland barneskole. Så flyttet vi tilbake til Vea og til slutt fant vi et hus og bosatt oss på Tøkje. Har bodd her siden jeg var 10år.Inkl i alt det stresse så flyttet jeg også en del med min far etter han giftet seg. Han bodde i Kopervik, Skår, Finøy & Fogn. I dag har jeg desverre ikke så god kontakt me fordi han vil ikke ha noe med meg å gjøre. Han har bosatt seg md familien sin i Kopervik.

Meg og min mor <3

Mine intriesser: Etter mye jobbing offhore på båt så har intriessene mine blitt borte. Min for kjærlighet for drill & dans har gått bort. Jeg er/var en konkuransse menneske som satset høyt, men etter at jeg har følgt drømmen min med å få jobb som ROV pilot så kunne jeg ikke forsette å drille/danse på grunn av konkuranssene.

 Vis du vil lese om min drill & Cheer historie så trykk her

Dalane drilliaden i Egersund 2009. Jeg hadde solo og kom på 7plass av 22.

Kontakt:

Email: marie_hanse2@hotmail.com

Facebook:  Marie Nørgaard Hansen

 

Kontakt meg vis du lurer på noe!
hits