Marie Nørgaard Hansen
marienh1.blogg.no


Jeg er Marie N.Hansen,19 år gammel jente fra karmøy. Jeg Jobber og trives med yrket som ROV pilot (Lærling). Denne bloggen er alt i fra personlige ting, min livstil & helse, og alt random som dukker opp!
0

Blast off.... ups!Kan ikke være like greit å trene når mann har opplåst mage.. 1,2,3 blast off..   Det kan være vedlig flaut vist lyden er høy! ( Håper ikke mann har spist egg til froksot den dagen)

-Marie.N.H

0

Vær kreativ med kostymeHåper på at kreativen slår til og at det kan bli fremtidens nye oppreden kostyme! Slepp fantasien løs!

-Marie.N.H

0

Trenings bagg VS Pole bagg


HUSK H20 Vann flaske!!

Q.Hva pleier du ha med i trenings/pole baggen din ?

-Marie.N.H

0

Shoulder Mount


Det er ikke alltid like lett å trene på nye triks. Så det er ofte lurt å få litt hjelp av en trener for å hjelpe deg på vei. Og husk å ta tolmodigheten med hjelp.  Slik du kan se, så tok det 2år og 3mnd for hun klarte Shoulder mount trikset.

-Marie.N.H

0

Vær sexy med Floorwork rutinen.Det er lovt å koble seg vekk fra stanga og være litt sexy med floorwork rutinen. Ha det gøy og føl deg vel!

-Marie.N.H

0

'Baby skritt' på vei til suksessDet er bra å begynne med 'baby skritt' og jobbe deg videre for å klare sine mål. Det er vanskelig å bli ekspert på 1,2,3...

-Marie.N.H

0

Ikke spinn for fort!


Mange som spinner alt for fort på stanga og blir litt svimmel. For å ungå det er det lurt å få kontroll på stanga og din kroppsvekt når mann spinner. Og spotte en plass på veggen/gjenstand så du har fokus på istedenfor at hodet følger med.

-Marie.N.H

0

Husk å pointe!Når mann danser og gjør teknikker så er det veldig viktig med å pointe føttene. Det er viktig for å få en fin holdning og det ser mer elegant ut enn på bilde ovenfor.

-Marie.N.H

0

Make pole. Not war-Marie.N.H

0

Den perfekte musikken ?


Det kan ofte være et lite problem å finne den rette sangen før mann begynner å trener.

Q.Har du noen gode muiskk valg ?

-Marie.N.H

0

øøhm. Kanskje trene begge sider ?Et lite problem der ja... For å ungå det så øv på teknikkene med høyre og venstre hånd ;)

-Marie.N.H

0

Ta bildetEr du også slik på trening/hjemme og ber ei vennine/kjæreste å ta bilde av deg når du har lært nye triks ?

Det er ofte lurt å ta bilde/ filme seg selv når mann trener for å se utviklingen av seg selv og se hva ting mann kan endre på f.eks holdning, pointe, en finger eller to, kanskje det trikset burde vært en annen plass i koegrafien osv.

-Marie.N.H

0

ALLE kan pole dance!!!

Sefølgelig kan alle Pole dance. Om du er overvektig, ung/eldre, mann/kvinne, om du ikke er så fleksibel, tørr ikke å prøve det ut. Eneste mann må gjør er å ta seg selv i nakke skinnet og PRØV. Ha det gøy og kom i form.

Min mening er at jeg er litt overvektig og har ikke den fineste kroppen å se på, men her jeg er. Jeg står frem og viser meg selv om en pole dancer! 

-Marie.N.H

0

''Hva er poenget med pole dancing ?''


-Marie.N.H

0

Owie, Owie!

Er vist ikkje så lurt å bruke et plaster på foten... Kanskje det er best å ha en hvile dag fra trening i stedenfor og evt. bruke bandsje eller en sokk med anti skli under.

Q.Har du samme problem med brannsår/sår på foten ?

-Marie.N.H

0

Min drømSlik er min drøm, men når jeg våkner opp så var det bare en drøm. Trene, strekke, trene og strekke så kanskje drømmen min går i oppfyllelse!

-Marie.N.H

0

Få deg i sammen.


3 dager i strekk med trening og blådveiser over alt. Nå nermer det seg NM i pole dancing med som skritt. ( Nei jeg skal ikke på NM)

-Marie.N.H

0

HøydeskrekkQ. Var det slik din følelse va når du klarte komme deg høyt opp i stanga ?

-Marie.N.H

0

Et mattematisk forholdMitt mattematisk forhold til stanga. Først dagen jeg skulle prøve på fireman spin. Etter par uker/mnd/år  til jeg har tatt den godt i bruk og NÅ!

Du kan kalle det et nivå hvordan mann følerser seg i teknisk. Nybegynner, utdøver & ekspert

 

Q. Hvilke kategori/ nivå er du på ?

-Marie.N.H

0

Shopping


Ta med deg bestevenninen din på shoping så kanskje du finner noe flotte/sexy  trenings/opptreden klær/undertøy/uniform!

-Marie.N.H

1

Gudie for å få vek blåmerker


Vitamin C hjelper deg med å gjøre deg mindre utsatt for å få blå merker så spis en del av: Apelsiner, paprika og Annanas

Sevjen fra en løvetann: Jo mer du på fører sevjen jo mer hjelper den å få vekk blåmerkene.  Løvetannen vil redusere hevelsen, endre fargen og få vekk ubehagfet rundt blåmerket.

Aloe vera er en latt og naturlig gelè med egenskapen til å lage nye hudceller med minimal arrdannelse.

Is det!! Påfør is på blåmerker snarest for å ungå hevelse. Isen vil gjør at blodårene går innover igjen og vil hjelpe med å holde blåveisen fra å utvides. ALDRI påfør isen direkte på huden. ALLTID bruk en ice pakke eller is kompakk. Går også greit med å  bruke anne metoder.

PS: Vist det er påført mer skade enn anntat så ring til medisinsk hjelp. Dette er bare noen tips for å ungå blåveis.  Og vist du ikke gjør det så må du sikkert gå med bukse i lang tid fremover. :)

-Marie.N.H

2

OL

Nå er Vinter OL slutt for denne gang.

Jeg fikk nylig vite at pole dance/fitness har tilog med vært furdert som en kategori i OL, men det er sannsynligvis flere kriterier som må være på plass før denne sporten vurderes som en gren til OL igjen. Det kontroversielle ved sporten håper jeg får liten plass dersom den diskusjonen skulle bli aktuell 'igjen'. Det er i hvert fall for meg helt logisk at Polefitness eller Polesport burde få en plass i OL hvor det både er rom for cricket, sjakk og bowling.

Q. Tror du at OL-Olympiske leker hadde tatt inn Pole dancing som en kategori ?

-Marie.N.H

2

Pole dancing Adventures

 

Jeg vil poste 1bilde hver 2 dag kl12:00 fremover i fra Pole Dancing Adventures.

Det er små bilder av en tegneserie jente som er pole dancer, og daglige hendelser som skjer med henne. Også lure triks og tips som vi Pole dancere kan ungå i hverdagen :) ( Alle Bildene er på engelsk og er laget av Leen Isabel)

Enjoy!!!

-Marie.N.Hhits